Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Short games

Voor alle jeugdleden vanaf 6 jaar organiseren we een aantal keer in het seizoen de Short Games. Een gezellig moment waarop je je tennis skills kunt verbeteren door het spelen van een aantal korte wedstrijden tegen verschillende tegenstanders.

Wanneer?

Op de laatste woensdag van de maand zetten we tussen 15:00 en 17:00 uur de muziek aan, gaan we tennissen en na afloop een ijsje eten.

  • Woensdag 26 mei 2021
  • Woensdag 30 juni 2021
  • Woensdag 25 augustus 2021
  • Woensdag 29 september 2021

We beginnen met de oudere jeugdleden, ORANJE, GROEN en JUNIOREN van 15:00 tot 16:15 uur. Alle Tenniskids ROOD vanaf 6 jaar zien we graag van 16:15 tot 17:00 uur.

Ter plekke word je ingedeeld voor de wedstrijden. ROOD speelt wedstrijdjes tot 7 punten. ORANJE, GROEN en JUNIOREN spelen per wedstrijd 1 set tot de 4, zowel enkel- als dubbelspel.

Voor wie?

Voor alle jeugdleden vanaf 6 jaar.

(Aan)melden?

Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Wel meld je je bij aankomst op het park bij één van de begeleiders. In verband met de Corona-regels moeten we namelijk registreren wie er op het park aanwezig zijn.

Begeleiders gevraagd

De Short Games worden begeleid door ouders. Vind je het leuk om af en toe een woensdagmiddag te ondersteunen, meld je alsjeblieft aan. Jeugdleden vanaf 15 jaar zijn ook welkom als begeleiding. Laat het ons via de mail weten op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Communicatie

Verdere berichten volgen in de KNLTB ClubbApp. Download deze als je 'm nog niet hebt en zet de Push-notificaties aan!

Sportieve groet,

Jeugdcommissie TVV