Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

KNLTB competitie jeugd

Bij het leren tennissen hoort ook het spelen van wedstrijden. Elk jeugdlid bij TVV doet daarom mee aan de voorjaars- en najaarscompetitie van de KNLTB.
Het belang van wedstrijd spelen:

  • sneller vrienden maken
  • sneller beter worden
  • meer gezelligheid op de club
  • weten waar je voor traint

Dit zorgt voor meer plezier!

Mochten er nog vragen zijn, stuur een mailtje naar de jeugdcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tenniskids

Voor de kinderen t/m 12 jaar is er de Tenniskids competitie. De competitie uit het Tenniskidsprogramma is afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen.

Vier kleuren brengen hun voortgang in kaart:

kleurentennis kids

Er wordt competitie gespeeld in de kleur rood, oranje of groen. De kinderen tot 6 jaar (blauw) kunnen eventueel meedoen in rood.
De kleur waarin uw kind competitie speelt, wordt door de trainer bepaald en sluit aan bij de kleur van de bal waarmee uw kind les heeft.
Voor meer informatie klik HIER

Junioren

Voor de jeugd vanaf 11 jaar is er de KNLTB Junioren competitie. 14.500 jeugdspelers doen mee aan deze competitie.
Vanaf 2020 bestaat de competitie uit 2 groepen:
• Junioren 11 t/m 14 jaar
• Junioren 13 t/m 17 jaar
Indeling afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Voor meer informatie klik HIER