Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Wedstrijdtennis

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

Daarom organiseert de jeugdcommissie allerlei activiteiten waarbij je gezellig wedstrijdjes speelt.

Kijk alvast op de activiteitenkalender wanneer je de clubkampioenschappen en het ouder-kind toernooi kan verwachten. Hou ook de berichten in de KNLTB ClubApp in de gaten voor verdere informatie en overige evenementen.

Clubkampioenschappen
Jaarlijks worden de clubkampioenschappen voor alle jeugdleden georganiseerd. Je doet mee in de kleur waarin je competitie speelt. Speel je (nog) geen competitie, dan doe je mee in de kleur van de bal waarmee je in de les speelt. Per kleur wordt er om het kampioenschap gestreden. Speel je in rood, dan speel je alleen enkels. Voor oranje, groen en junioren is er ook de mogelijkheid van een dubbeltoernooi.

Ouder-kind toernooi
Elk jaar weer is dit een gezellig evenement. Samen met een ouder of ander familielid, speel je in je eigen kleur enkele wedstrijden. Wie neem je dit jaar mee?

tennisjeugd