Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Kom jij ook bij ons kennismaken met tennis?logoTVV2019

Kennismaken met tennis? Dit kan GRATIS op woensdag 17 maart en op vrijdag 19 maart!

Wij nodigen kinderen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar uit om kennis te komen maken met de beginselen vantennis. De jeugdcommissie van TV Vijfhuizen en tennisschool In2Tennis staan klaar om samen te trainen, behendigheidsoefeningen te doen én wedstrijdjes te spelen.

  • Woensdag 17 maart van 16.00 uur tot 17.15 uur
  • Vrijdag 19 maart van 14.00 uur tot 15.15 uur

We verzamelen bij de ingang van het tennispark, maar omdat het tennispark officieel opent op zaterdag 27 maart zijn de kennismakingsdagen op het nabij gelegen handbalveld/evenemententerrein. Als de kinderen het leuk vinden, kunnen ze direct lid worden van de club en mee gaan doen met de lessen die op 29 maart starten.

De kinderen mogen 2 x komen als ze willen.

U kunt uw zoon/dochter aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht uw kind ouder zijn dan 8 jaar en graag kennis willen maken met tennis dan kunt u ook een mail sturen naar dit mailadres. We kijken dan naar een andere mogelijkheid hiervoor.

We zullen ons (helaas) aan belangrijke spelregels moeten houden omdat de veiligheid voorop staat. Dit houdt in dat ouders niet bij deze activiteit aanwezig kunnen zijn maar wij de kinderen bij de poort op komen halen. De kinderen krijgen na afloop een beker limonade en een koekje bij het clubhuis van de tennisvereniging. Bij de poort kunt u uw zoon/dochter weer ophalen. Leen-rackets zijn aanwezig.

Mocht u vragen hebben dan ontvangen wij deze graag op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben er in ieder geval héél veel zin in om weer lekker buiten te mogen tennissen!

Tennisschool In2tennis
Jeugdcommissie TV Vijfhuizen