Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Ledenadministratie

Wat leuk dat u interesse heeft in TVV en dat u wellicht graag lid wilt worden van onze tennisvereniging, TVV!

U kunt het inschrijfformulier dat u hieronder aantreft mét pasfoto invullen en inleveren bij:

TVV, Ledenadministratie
t.a.v. Marieke Meuwese
Floriadepark 2
2141 ZZ Vijfhuizen

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfFormulier: Aanmelden nieuw lid

Welkom!

TVV is een gezellige dorpsvereniging waar iedereen zich snel thuis voelt. Niet voor niets is het jaarlijkse open toernooi (waar alle KNLTB-leden aan mee kunnen doen) altijd zeer goed bezocht. Verder zijn er een aantal leuke toernooien komend jaar om te bezoeken, zoals het openingstoernooi, Ladies Night, Men's Night, Ouder-kindtoernooi, het Luilaktoernooi voor de kids, en de clubkampioenschappen voor senioren en junioren die bij voldoende deelname worden georganiseerd. Bent u lid geworden, dan wordt u van harte uitgenodigd daaraan deel te nemen. Op maandagavonden vinden onze gezellige tossavonden plaats. Bovendien zijn we in seizoen 2016 begonnen met een laddercompetitie om juist de nieuwe leden de gelegenheid te bieden op een eenvoudige wijze andere spelers van hetzelfde niveau te leren kennen.

U kunt ook competitie spelen bij TVV. Daarvoor kunt u zich wenden tot de technische commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij kunnen aangeven of er nog plaats is in een team of plaats voor een heel team. Er wordt ieder voorjaar op zaterdag en op zondag gespeeld, maar ook in het najaar kunt u (bij voldoende deelname) meedoen aan de najaarscompetitie.

Vrijspelen; rechten en plichten

Vrijspelen kan op vele momenten, maar er zullen ook momenten zijn dat er een toernooi of competitie (voor de jeugd dan wel voor senioren) plaatsvindt. Om teleurstelling te voorkomen verwijs ik u naar de evenementenkalender die u vindt op deze website waarop precies te zien is wanneer er een toernooi/competitie plaatsvindt. Van onze leden verwachten wij dat zij voor gravelbanen geschikt schoeisel dragen, het KNLTB-pasje bij zich hebben voor het afhangbord en dat zij na het spelen de baan vegen.

Contributie

De contributieprijzen vindt u elders op deze website. Bij de contributieprijzen is geen tennisles inbegrepen. De contributie wordt jaarlijks, tot wederopzegging vóór het einde van het jaar, rond eind februari via automatische incasso afgeschreven van het door u opgegeven bankrekeningnummer. Het is in ieder geval goed om te weten dat TVV de goedkoopste tennisvereniging in de regio is!

Tennisles

Mocht u tennisles willen, dan kan ik u in ieder geval berichten dat tennisschool In2Tennis, met de drie trainers, Fabian Lindeman, Marc Huinink en Petra Janssen deze lessen verzorgt op onze vereniging. Voor opgave van tennislessen bij TVV voor jeugd- en seniorenleden van TVV kunt u onder het tabblad "lessen" op deze website de link volgen die u automatisch leidt naar de tennisschool. Daar vindt u ook de tarieven en u kunt uw voorkeur voor dagen en tijden doorgeven. Geeft u zich op voor de tennislessen, dan wordt u geacht lid te zijn/worden van TVV en ontvang ik graag een ingevuld inschrijfformulier en een pasfoto (indien digitaal dienen de minimale afmetingen 400 x 300 pixels te zijn).

KNLTB-pas

Als u lid bent geworden van TVV, dan bent u ook direct lid van de tennisbond, de KNLTB. U krijgt dan een pasje. Kinderen krijgen ook een pasje vanaf hun zesde jaar. Aan het begin van ieder tennisseizoen zorg ik ervoor dat alle KNLTB-pasjes in de kantine liggen. U heeft dit pasje nodig voor ons afhangbord (een bord met speelbanen en -tijden) dat bij de ingang (rechts) van het tennispark staat. Bij dit bord hangt een uitleg. Het spreekt voor zich, maar mocht u daar vragen over hebben dan hoor ik het graag of u kunt ieder willekeurig lid hier natuurlijk een vraag over stellen. Met het KNLTB-pasje kunt u aan vele KNLTB toernooien die in de regio worden georganiseerd, deelnemen.

Bardienst

Onze vereniging draait nog altijd op vele vrijwilligers en daar zijn we erg trots op. Dit betekent wel dat alle seniorenleden ook hun steentje dienen bij te dragen door in ieder geval twee bardiensten per seizoen te draaien. Omdat TVV alles in eigen beheer heeft, betekent dit dat we de prijzen in de kantine voor onze leden laag kunnen houden.

Voor nieuwe leden wordt aan het begin van het seizoen een avond georganiseerd waarop vragen kunnen worden gesteld aan enkele aanwezige bestuursleden en u kunt kennis maken met andere nieuwe leden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd even een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-54637007.

Graag tot ziens bij TVV!

Namens het TVV bestuur,

Marieke Meuwese
Relatiebeheer TVV

pdfFormulier: Aanmelden nieuw lid