Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Kantinecommissie

De tosti die je bestelt tijdens de wedstrijd of als je een wedstrijd gaat kijken, de competitieschotel en patat na de competitiewedstrijden, het drankje dat je aangeboden wordt door je tegenstander als je weer eens een wedstijd verloren hebt  of de wijntjes die je bestelt aan het einde van een competitiedag… maar ook een schone kantine, schone toiletten en douches… dit alles wordt mogelijk gemaakt door de kantinecommissie! En deze vrijwilligers doen dit graag!

We bestaan uit 5 leden: Tom van Overbeek, Henk Ziere, Marja van Beinum, Wim van Kreel en Frank van Overbeek. Gelukkig is daar ook nog altijd Harry Zieren, die jarenlang deel uitmaakte van de commissie en op wie we nog altijd, in tijden van nood, maar ook gewoon voor de gezelligheid, een beroep kunnen doen.

Ieder senior lid hoeft slechts 2 maal per seizoen zijn/haar steentje bij te dragen en kan bij aanvang van het tennisseizoen zijn/haar eigen kantinediensten indelen. Wij zijn trots op onze vereniging die het op deze manier voor alle leden mogelijk maakt de prijzen in de kantine en de contributie laag te houden!

Tot snel aan de bar!

Frank van Overbeek