Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Introducé regeling

Het als clublid meenemen van een introducé is een mooie en toegankelijke manier om iemand uit jouw omgeving kennis te laten maken met onze tennisvereniging. Binnen het nieuwe digitale afhangsysteem is het eenvoudig om een baanreservering te doen voor jezelf + voor een eventuele introducé.

Introducé regeling per 1 juni 2020 

Je kunt via de KNLTB ClubApp een baan reserveren en kiezen voor introducé. Vul hier de naam en het mailadres van je introducé in. Je mag als lid van TVV ieder seizoen 3 keer iemand als introducé meenemen voor €7,50 per keer. Van de penningmeester ontvang je achteraf een betaalverzoek.

Het doel van het introduceren van tennissers die geen lid zijn van onze vereniging is om onze leden te stimuleren om niet-leden mee te nemen naar ons tennispark en enthousiast te maken voor de tennissport en onze vereniging in het bijzonder.

Let op: Het introducerende lid is aansprakelijk voor de betaling van de vergoeding en voor de naleving, door de introducé, van dit reglement.

Wanneer een lid een niet-lid introduceert en speelt op een van de banen van de vereniging zonder een digitale baanreservering met introducé, dan wordt aan het betreffende lid een bedrag van € 25.- in rekening gebracht.