Tips bij het inloggen in de KNLTB ClubApp...

Veel tennisclubs maken vanwege Corona sinds kort gebruik van de ClubApp van de KNLTB. Dit levert niet alleen tijdsvertraging op bij het aanvragen van een wachtwoord, je kunt misschien ook andere problemen ervaren. KLIK HIER VOOR DE KNLTB TIPS

Informatie mbt lid worden bij TVV

Wat leuk dat u interesse heeft in tennis en u (of uw kind) wellicht ook plannen heeft om lid te worden van onze tennisvereniging, TV Vijfhuizen (in de volksmond TVV geheten).

Welkom!

Mijn naam is Marieke Meuwese en ik heet u – als ledenadministrateur - van harte welkom bij TVV. Het inschrijfformulier kunt u heel eenvoudig online op deze website invullen. Als u dat heeft ingevuld en u heeft een pasfoto gestuurd (dit kan digitaal (minimale afmeting 400 x 300 pixels) of op de ouderwetse manier via de brievenbus of post), dan zal ik u zo snel mogelijk inschrijven. De pasfoto is nodig in verband met de voor u bij de tennisbond aan te vragen ledenpas.

Meer info nodig?

Wilt u meer informatie, dan nodig ik u van harte uit de tekst hieronder te lezen of u kunt uiteraard altijd even een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zal zo snel mogelijk antwoord geven op al uw vragen.

TVV is een gezellige dorpsvereniging waar iedereen zich snel thuisvoelt. Niet voor niets is het jaarlijkse open toernooi (waar alle KNLTB-leden aan mee kunnen doen) altijd zeer goed bezocht. Verder zijn er ieder jaar een aantal leuke toernooien om aan mee te doen, zoals het openingstoernooi, Ladies Night, Men’s Night, Ouder-Kindtoernooi, het Luilaktoernooi voor de kids en de clubkampioenschappen voor senioren en junioren die bij voldoende deelname worden georganiseerd. Bent u lid geworden, dan wordt u van harte uitgenodigd daaraan deel te nemen. Op maandagavonden vinden onze gezellige tossavonden plaats. Bovendien zijn we in seizoen 2016 begonnen met een laddercompetitie om juist de nieuwe leden de gelegenheid te bieden op een ongedwongen manier snel andere spelers van hetzelfde niveau te leren kennen.

U kunt ook competitie spelen bij TVV. Daarvoor kunt u zich wenden tot de technische commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij kunnen aangeven of er nog plaats is in een team of plaats voor een heel team. Er wordt ieder voorjaar op zaterdag en op zondag gespeeld, maar ook in het najaar kunt u (bij voldoende deelname) meedoen aan de najaarscompetitie.

Vrijspelen; rechten en plichten

Vrijspelen kan op vele momenten, maar er zullen ook momenten zijn dat er een toernooi of competitie (voor de jeugd dan wel voor senioren) plaatsvindt. Om teleurstelling te voorkomen verwijs ik u naar de evenementenkalender die u elders op deze website vindt. Hierop is precies te zien wanneer er een toernooi/competitie plaatsvindt.
Van onze leden verwachten wij dat zij voor gravelbanen geschikt schoeisel dragen, het KNLTB-pasje bij zich hebben voor het afhangbord en dat zij na het spelen de baan vegen.

Contributie

De contributieprijzen vindt u hier: contributie voor senioren en contributie voor junioren. Bij de contributie is geen tennisles inbegrepen. De contributie wordt jaarlijks, tot wederopzegging, voor aanvang van het tennisseizoen via automatische incasso afgeschreven van het door u opgegeven bankrekeningnummer. Het is in ieder geval goed om te weten dat TVV één van de goedkoopste, zo niet de goedkoopste tennisvereniging in de regio is.

Tennisles

Indien u tennisles wilt volgen, kunt u contact opnemen met de tennisschool In2Tennis, die de lessen op ons park verzorgt. Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, is te vinden op www.in2tennis.nl. Ook kunt u de trainer op het park voor informatie vragen, een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen met Petra Janssen, 06-53545504

Alleen met een TVV-lidmaatschap kunt u tennislessen volgen op het park van TVV, uitgezonderd de senioren en jeugd die gebruik maken van de actie “Maak Kennis met Tennis!”

Kennismakingslessen voor de jeugd (“Maak Kennis met Tennis Actie”)

In seizoen 2016 zijn wij gestart met “Maak Kennis met Tennis” lessen voor de jeugd die eerst eens willen kijken of ze tennis wel écht leuk vinden. Voor deze kennismakingslessen is een lidmaatschap bij TVV niet verplicht. Willen de kids ná de 3 trainingen van een uur voor € 30,- per persoon, bij een groep van minimaal 4 deelnemers, kennismakingslessen blijven tennissen, dan dient een lidmaatschap bij TVV te worden aangegaan en derhalve een inschrijfformulier te worden ingevuld. Er kunnen ook vervolglessen tegen een aangepast tarief worden afgesproken bij de tennisschool.

KNLTB-pas

Als u lid bent geworden van TVV, dan bent u ook direct lid van de tennisbond, de KNLTB. U krijgt dan een pasje. Kinderen krijgen ook een pasje vanaf hun zesde jaar. Aan het begin van ieder tennisseizoen zorg ik ervoor dat alle KNLTB-pasjes in de kantine klaar liggen. U heeft dit pasje nodig voor ons afhangbord (een bord met speelbanen en -tijden) dat bij de ingang (rechts) van het tennispark staat. Bij dit bord hangt een uitleg. Het spreekt voor zich, maar mocht u daar vragen over hebben, dan hoor ik het graag of u kunt ieder willekeurig lid hier natuurlijk een vraag over stellen. Met het KNLTB-pasje kunt u aan vele KNLTB toernooien die in de regio worden georganiseerd, deelnemen.

Bardienst

Onze vereniging draait nog altijd op vele vrijwilligers en daar zijn we heel trots op. Dit betekent wel dat alle seniorenleden ook hun steentje dienen bij te dragen door in ieder geval twee bardiensten per seizoen te draaien. Omdat TVV alles in eigen beheer heeft, betekent dit dat we de prijzen in de kantine voor onze leden laag kunnen houden.

Voor nieuwe leden wordt aan het begin van het seizoen een avond georganiseerd waarop vragen kunnen worden gesteld aan enkele aanwezige bestuursleden en u kunt kennis maken met andere nieuwe leden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd even een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of, buiten kantooruren, bellen naar 06-54637007.

Graag tot ziens bij TVV!

Namens het TVV bestuur,

Marieke Meuwese
Relatiebeheer TVV

Floriadepark 2

Vijfhuizen